Om Jobcar Varebiler A/S

Hos Jobcar Varebiler A/S er vi specialister

- i køb og salg af varebiler til erhvervsdrivende. 

Jobcar Varebiler A/S blev grundlagt i 2005 og har siden sendt mere end 5.000 varebiler og erhvervsbiler ud på de danske landeveje.

 

Visionen er stadig at tilbyde erhvervsdrivende en fast leverandør af alle bilmærker og typer af varebiler/erhvervsbiler.

 
Vi har gennem årene lært, at det er svært at have fokus på både nyvogns- og brugtvognssalget, hvilket mange andre bilforhandlere kan nikke genkendende til.

 

Vi har valgt at fokusere på køb og salg af nyere brugte varebiler!

 

VIDEO OM JOBCAR Varebiler A/S

Få en hurtig introduktion til JOBCAR VAREBILER A/S.

Nyere brugte varebiler til erhvervsdrivende

Tilbage i 2013 tager vi hos Jobcar Varebiler A/S beslutningen om at kaste vores kærlighed på brugtvogns-markedet inden for varebiler og erhvervsbiler. Vi kunne se at der her var et marked, der ikke var afdækket "godt nok". Vi besluttede os for at gøre det til vores opgave, at tilbyde erhvervskunder en nyere brugt varebil, som et godt alternativ til en ny varebil.

Vel at mærke en nyere brugt varebil, med op til 3 års garanti sikring. Det tør vi godt kalde et reelt alternativ til en ny erhvervsbil.

Det kræver tillid af vores kunder til os, som billeverandør, når vi påstår at købet af en nyere brugt varebil eller erhvervsbil, kan være et fornuftigt alternativ til købet af en ny bil.

For at styrke den tillid vi allerede har, spurgte vi os selv, om vi kunne gøre ting bedre eller anderledes for at imødekomme vore kunder?

Derfor besluttede vi i starten af 2015 at lave en undersøgelse, der skulle belyse, hvilke kriterier erhvervskunder vurderer højest hos deres fortrukne leverandører af brugte varebiler.

Resultatet af denne undersøgelse danner nu grundlag, for lanceringen af et helt nyt forretnings koncept, som vi kalder:

JOBCAR Varebiler A/S KVALITETS VAREBILER MED GARANTI SIKRING!!

 

Se her hvilke fordele og tryghed en "garanti sikret bil " giver din virksomhed .

Når der skal købes en nyere brugt varebil, er der mange faktorer der skal tages hensyn til før en beslutning kan træffes. Her står vores kompetente medarbejdere til kundens fulde disposition. De kan rådgive kunden indenfor opbygning/indretning af bilen, økonomi/afskrivninger, finansiering og leasing m.v. 

Fordele ved en garantisikret varebil.
1. Bilen er forsikret i op til 36 mdr. mod uforudsete reparationsomkostninger.
2. Opdateret servicehistorik.
3. Professionelt klargjort.
4. Selvfølgelig kan vi hjælpe dig med en fordelagtig leasingaftale.

Jobcar Varebiler A/S har altid et stort udvalg af nyere brugte varebiler på lager, se hele udvalget her.

Har vi ikke den bil kunden søger, kan vi typisk skaffe den indenfor få dage. 

Vi bestræber os på, at give kunden den bedste oplevelse igennem hele processen med at vælge den rigtige bil - vi skulle jo gerne have skabt den tillid til JOBCAR VAREBILER A/S, som gør at vi også skal levere den næste bil.


Med venlig hilsen

Thomas Kjærgaard Jensen
Indehaver